Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

Groep 3

Met 26 vrolijke kinderen zitten wij in groep 3. Onze juf is er elke dag en ze heet Gé Kloppenburg.
Het liefst gaan we naar gymnastiek. Elke week is het weer een verrassing wat we gaan doen. Toestel en spel wordt afgewisseld. We zijn dol op tekenen, knutselen,keuzewerk en vrij spelen en buiten leren. Daarnaast leren we lezen en dit tempo is hoog. Thuis wordt er gelezen op een pak vlokken en een literpak met melk op de ontbijttafel enz.
Rekenen doen we met voorwerpen, liedjes, spelletjes en natuurlijk de oefeningen in ons schrift. Eerst beleven en daarna de sommen maken werkt het best.
Op de  IPad werken we 3 keer per week. Bij het leesprogramma van Veilig leren lezen hebben we het leuke programma Zoem op de IPad. Daarnaast werken we met Muiswerk op eigen niveau. En af en toe een ander programma om af te wisselen.
Met kerst kunnen we al boekjes lezen. Is dat niet snel. Enkele kinderen konden al lezen voordat ze in groep 3 kwamen. Deze kinderen krijgen leesstof op maat. 26 Kinderen en gelukkig allemaal verschillend van karakter en niveau. Een uitdaging om er een goed jaar van te maken en onze skills te laten ontwikkelen.