Home
Menu
Zoek
Zoeken Annuleren

1.6 Inschrijven en aanmelden

Inschrijven en aanmelden


Kinderen die al op een school zitten en waarvan de ouders het kind op onze school willen plaatsen, anders dan door een verhuizing, worden eerst besproken in het team om te kijken of de betreffende klas dit kind kan opnemen. Bij de school van herkomst wordt informatie ingewonnen over het kind en de eventuele zorgvraag. Als het binnen onze mogelijkheden ligt, zijn ook deze kinderen welkom en wordt de normale procedure verder gevolgd.
 
Binnen Viviani gaan we uit van passend onderwijs. Wanneer we een leerling die bij de Oliebron is aangemeld geen passend onderwijs kunnen bieden, helpen we bij het zoeken naar een goede oplossing binnen de andere Vivianischolen of andere scholen binnen onze gemeente.

Wanneer ouders hun schoolgaande kind op onze school willen plaatsen, anders dan door een verhuizing, bepreken we dit eerst met de intern begeleider. Bij de school van herkomst vragen we informatie op over het kind en de eventuele zorgvraag. Als het binnen onze mogelijkheden ligt, zijn ook deze kinderen welkom en wordt de normale procedure verder gevolgd.

‘Een school waar elk kind uniek is’
Media
  • identiteit